Σχετικά με μας

Η επιχείρηση Flash Market δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από το 2016.


Το αντικείμενό της είναι η λιανική και χονδρική πώληση-διάθεση χαρτικών, απορρυπαντικών, ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης , αξεσουάρ, υλικών συσκευασίας , καθώς και μιας ευρείας γκάμας επιλεγμένων καλλυντικών και ειδών ατομικής φροντίδας.


Επιπλέον αντιπροσωπεύουμε κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, την ευρωπαική εταιρεία RUBELLA, μία εταιρεία με ισχυρή διαβαλκανική εμπορική δράση και βαρυσήμαντο όνομα όσων αφορά την άριστη ποιότητα προϊόντων στο χώρο των cosmetics και της προσωπικής περιποίησης.


Πρόσφατα φροντίσαμε να εντάξουμε στην προϊοντική μας γκάμα και τα είδη της πασίγνωστης αγγλικής εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς MELLOR & RUSSELL.


Όλοι μας οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα της άμεσης παραλαβής εμπορευμάτων από το φυσικό μας κατάστημα, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε άμεσα και την αποστολή τους σε όλη την ελληνική επικράτεια.


Φροντίζουμε να είμαστε πάντα κοντά στους ελεύθερους επαγγελματίες με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ποικιλία και επάρκεια προϊόντων όλο το χρόνο, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζουμε ειδικά πακέτα προσφορών ειδικά για αυτούς!


Παράλληλα καλύπτουμε με τα είδη μας, τις μαζικές ανάγκες που έχουν σε καθημερινή βάση ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες, οργανισμοί, καταστήματα στο χώρο της εστίασης, αθλητικοί σύλλογοι, εκπαιδευτικά ιδρύματα και πολλούς άλλους αντίστοιχους φορείς.